VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

MAGÁNVÁSÁRLÓK RÉSZÉRE


 Örülünk, hogy Önhöz is eljutott aktuális katalógusunk. Több mint 34 éve működő faiskolánkban 14/16-os mérettől 80/90-es méretű fákat, 1-től akár 8 méter magas örökzöldeket, nagyméretű cserjéket, illetve koros, konténeres vagy földlabdás gyümölcsfákat is megtalál kínálatunkban.

MEGRENDELÉS

Vásárlóink termékeinket faiskolánkban megtekinthetik, kiválaszthatják és megvásárolhatják.  Kérésre fényképet, további információkat küldünk konkrét növényekről. A megrendelés, és annak visszaigazolása e-mailen történik.

SZÁLLÍTÁS

A szállítás a vevő költségére és kockázatára történik. Külön kérésre vállaljuk, hogy segítünk külső vállalkozóval történő lebonyolításában. Ebben az esetben a lerakodás a megrendelő vagy a helyi kertépítő, kertész feladata. Ültetés megrendelése esetében a szállítást saját teherautónkkal elszállítjuk, ha elfér egy 7,5 tonnás tehergépkocsin. Szállítási útvonal hossza a faiskolából indulva oda-vissza útra értendő. A szállítás időpontját legalább 3-4 nappal korábban kérjük egyeztetni.

TELEPÍTÉS

Vállaljuk növényeink telepítését kapacitásunk figyelembevételével. Telepítésre a hely ismeretében árajánlatot készítünk, ami magában foglalja az ültetést, a metszést, a karózást, beiszapolást. Talajcsere esetén annak költsége a vevőt terheli. 50 000 Ft alatti növényvásárlás esetén a telepítési költséget egyéni elbírálás alapján számítjuk fel.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Megrendelést követően 30% előleget kérünk. A fizetés készpénzzel vagy átutalással történhet. A fizetés módját visszaigazoláskor határozzuk meg. 50 000, -Ft alatti vásárláskor csak készpénzes fizetést fogadunk el. A számla teljes kiegyenlítéséig a növények az Ökoplant Kft. tulajdonát képezik. Késedelmes fizetés esetén a Ptk. 301/A § szerint, kamatot számítunk fel.

REKLAMÁCIÓ

Reklamációt csak a növények átvételekor fogadunk el. A megrendelő vagy kertépítő cég által helytelenül és metszés nélkül ültetett növényekre reklamációt nem áll módunkra elfogadni. Külön kérésre a metszést felár ellenében elvégezzük. Ültetéssel és gondozással kapcsolatban szívesen adunk tájékoztatást.

A növények első nyáron való rendszeres és szakszerű öntözése rendkívül fontos és ez a megrendelő feladata. Az általunk ültetett növényekre eredési garanciát vállalunk. Esetleges növénycsere esetén a szállítási költség a megrendelőt terheli.

ÁRAK

Áraink a sopronhorpácsi telephelyen értendők és magukban foglalják a csomagolás, felrakodás teljes költségét. Az árjegyzékben szereplő árak nettó árak, az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák. Az árak megállapításakor fák esetén a törzskörméret (1 m magasan mért törzskerület cm-ben), cserjék és örökzöldek, tövétől ágas lombhullatók esetén a növények magassága (cm-ben) a mérvadó.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Jelen árjegyzék megjelenésével minden korábbi árjegyzékünk érvényét veszti.

Kedvezmény: 1 millió Ft feletti vásárlás esetén 5%

  4 millió Ft feletti vásárlás esetén 10 %

Megrendeléseikkel és kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk.

Tisztelettel:

    Boros Kornél

        Cégvezető

Sopronhorpács, 2023. január 1.
VISZONTELADÓK RÉSZÉRE

Örülünk, hogy Önhöz is eljutott aktuális kiskereskedelmi katalógusunk. Több mint 34 éve működő faiskolánkban 14/16-os mérettől 80/90-es méretű fákat, 1-től akár 8 méter magas örökzöldeket, nagyméretű cserjéket, illetve koros, konténeres vagy földlabdás gyümölcsfákat is megtalál kínálatunkban.

A viszonteladók csoportjába soroljuk a kertépítőket, a faiskolai lerakatokat, az építőipari vállalkozások kivitelezőit, önkormányzatokat abban az esetben, ha visszatérő vásárlónk. Abban az esetben, ha csak egyszer vásárol tőlünk magánvásárlói árak érvényesek rá.

MEGRENDELÉS

Vásárlóink termékeinket faiskolánkban megtekinthetik, kiválaszthatják és megvásárolhatják. Ezért plusz költséget nem számolunk fel.

Kérésre fényképet küldünk konkrét növényekről. A megrendelés, és annak visszaigazolása levélben, faxon vagy e-mailen történik.

SZÁLLÍTÁS

A szállítás a vevő költségére és kockázatára történik. Külön kérésre vállaljuk, hogy segítünk külső vállalkozóval történő lebonyolításában. A szállítás időpontját legalább 3-4 nappal korábban kérjük egyeztetni.

TELEPÍTÉS

Viszonteladók részére nem áll módunkba telepítést vállalni.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Megrendelést követően 30% előleget kérünk. A fizetés készpénzzel vagy átutalással történhet. A fizetés módját visszaigazoláskor határozzuk meg. 50 000, -Ft alatti vásárláskor csak készpénzes fizetést fogadunk el. A számla teljes kiegyenlítéséig a növények az Ökoplant Kft. tulajdonát képezik. Késedelmes fizetés esetén a Ptk. 301/A § szerint késedelmi kamatot számítunk fel.

REKLAMÁCIÓ

Reklamációt csak a növények átvételekor fogadunk el. Helytelenül és metszés nélkül ültetett növényekre reklamációt nem áll módunkra elfogadni. Külön kérésre a metszést felár ellenében elvégezzük. Ültetéssel és gondozással kapcsolatban szívesen adunk tájékoztatást.

ÁRAK

Áraink a sopronhorpácsi telephelyen értendők és magukban foglalják a csomagolás, felrakodás teljes költségét. Az árjegyzékben szereplő árak kedvezményes kiskereskedelmi nettó árak, az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák. Az árak megállapításakor fák esetén a törzskörméret (1 m magasan mért törzskerület cm-ben), cserjék és örökzöldek, tövétől ágas lombhullatók esetén a növények magassága (cm-ben) a mérvadó.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Jelen árjegyzék megjelenésével minden korábbi árjegyzékünk érvényét veszti.

További kedvezmény: 1 millió Ft feletti vásárlás esetén 5%

    4 millió Ft feletti vásárlás esetén 10 %

Megrendeléseikkel és kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk.

Tisztelettel:

    Boros Kornél

        Cégvezető

Sopronhorpács, 2023. január 1.