Vásárlási feltételek magánvásárlóin számára

Faiskolánkba szívesen látunk magánvásárlókat, kiskert tulajdonosokat, családokat, akár 1-2 darab fa vásárlása esetén is.

Vásárlási feltételek magánvásárlóin számára

 VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 

MAGÁNVÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

 2019. tavasz

Örülünk, hogy vásárlóink között üdvözölhetjük. 30 éve működő faiskolánkban 12/14-es mérettől 70/80-es méretű fákat, 1-től akár 8 méter magas örökzöldeket, nagyméretű cserjéket, illetve koros, konténeres vagy földlabdás gyümölcsfákat is megtalál kínálatunkban.

MEGRENDELÉS 

Vásárlóink termékeinket faiskolánkban megtekinthetik, kiválaszthatják és megvásárolhatják. Ezért plusz költséget nem számolunk fel. Kérésre fényképet küldünk konkrét növényekről. A megrendelés, és annak visszaigazolása e-mailen történik.  

SZÁLLÍTÁS 

A szállítás a vevő költségére és kockázatára történik. Külön kérésre vállaljuk a szállítást saját teherautónkkal vagy segítünk külső vállalkozóval történő lebonyolításában. A szállítási költség saját teherautónk esetén nettó 230 Ft / km + Hu-Go útdíj, szállítási útvonal hossza a faiskolából indulva oda-vissza útra értendő. A szállítás időpontját legalább 5-6 nappal korábban kérjük egyeztetni.

TELEPÍTÉS 

Vállaljuk növényeink telepítését, a vásárolt nettó növényérték 40 százalékáért, ami magában foglalja az ültetést, a metszést, a karózást. Talajcsere esetén annak költsége a vevőt terheli. 50 000 Ft alatti növényvásárlás esetén a telepítési költséget egyéni elbírálás alapján számítjuk fel.

FIZETÉSI FELTÉTELEK 

Megrendelést követően 30% előleget kérünk. A fizetés készpénzzel vagy átutalással történhet. A fizetés módját visszaigazoláskor határozzuk meg. 50 000, -Ft alatti vásárláskor csak készpénzes fizetést fogadunk el. A számla teljes kiegyenlítéséig a növények az Ökoplant Kft. tulajdonát képezik. Késedelmes fizetés esetén a Ptk. 301/A § szerint, kamatot számítunk fel.

REKLAMÁCIÓ 

Reklamációt csak a növények átvételekor fogadunk el. Helytelenül és metszés nélkül ültetett növényekre reklamációt nem áll módunkra elfogadni. Külön kérésre a metszést felár ellenében elvégezzük. Ültetéssel és gondozással kapcsolatban szívesen adunk tájékoztatást.

A növények első nyáron való rendszeres és szakszerű öntözése rendkívül fontos és ez a megrendelő feladata. Az általunk ültetett növényekre eredési garanciát vállalunk. Esetleges növénycsere esetén a szállítási költség a megrendelőt terheli.

ÁRAK 

Áraink a sopronhorpácsi telephelyen értendők és magukban foglalják a csomagolás, felrakodás teljes költségét. Az árjegyzékben szereplő árak nettó árak, az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák. Az árak megállapításakor fák esetén a törzskörméret (1 m magasan mért törzskerület cm-ben), cserjék és örökzöldek, tövétől ágas lombhullatók esetén a növények magassága (cm-ben) a mérvadó.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Jelen árjegyzék megjelenésével minden korábbi árjegyzékünk érvényét veszti 

Kedvezmény:     1 millió Ft feletti vásárlás esetén 5%

                             3 millió Ft feletti vásárlás esetén 10 %

Megrendeléseikkel és kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk.

                                                                            Tisztelettel:

                                                                                                    Boros Kornél

                                                                                                    Cégvezető

Sopronhorpács, 2019. január 1.