Vásárlási feltételek magánvásárlóin számára

Faiskolánkba szívesen látunk magánvásárlókat, kiskert tulajdonosokat, családokat, akár 1-2 darab fa vásárlása esetén is.

Vásárlási feltételek magánvásárlóin számára

 VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 

MAGÁNVÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

Örülünk, hogy Önhöz is eljutott aktuális katalógusunk. 34 éve működő faiskolánkban 14/16-es mérettől 80/90-es méretű fákat, 1-től akár 8 méter magas örökzöldeket, nagyméretű cserjéket, illetve koros, konténeres vagy földlabdás gyümölcsfákat is megtalál kínálatunkban.

MEGRENDELÉS

Vásárlóink termékeinket faiskolánkban megtekinthetik, kiválaszthatják és megvásárolhatják. Kérésre fényképet küldünk konkrét növényekről. A megrendelés, és annak visszaigazolása e-mailen történik.

SZÁLLÍTÁS

A szállítás a vevő költségére és kockázatára történik. Külön kérésre vállaljuk, hogy segítünk külső vállalkozóval történő lebonyolításában. Ültetés megrendelése esetében a szállítást saját teherautónkkal elszállítjuk, ha elfér egy 7,5 tonnás tehergépkocsin. Szállítási útvonal hossza a faiskolából indulva oda-vissza útra értendő. A szállítás időpontját legalább 3-4 nappal korábban kérjük egyeztetni.

TELEPÍTÉS

Vállaljuk növényeink telepítését kapacitásunk függvényében. Telepítésre a hely ismerete alapján árajánlatot készítünk, ami magában foglalja az ültetést, a metszést, a karózást, beiszapolást. Talajcsere esetén annak költsége a vevőt terheli. 50 000 Ft alatti növényvásárlás esetén a telepítési költséget egyéni elbírálás alapján számítjuk fel.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Megrendelést követően 30% előleget kérünk. A fizetés készpénzzel vagy átutalással történhet. A fizetés módját visszaigazoláskor határozzuk meg. 50 000, -Ft alatti vásárláskor csak készpénzes fizetést fogadunk el. A számla teljes kiegyenlítéséig a növények az Ökoplant Kft. tulajdonát képezik. Késedelmes fizetés esetén a Ptk. 301/A § szerint, kamatot számítunk fel.

REKLAMÁCIÓ

Reklamációt csak a növények átvételekor fogadunk el. Helytelenül és metszés nélkül ültetett növényekre reklamációt nem áll módunkra elfogadni. Külön kérésre a metszést felár ellenében elvégezzük. Ültetéssel és gondozással kapcsolatban szívesen adunk tájékoztatást.

A növények első nyáron való rendszeres és szakszerű öntözése rendkívül fontos és ez a megrendelő feladata. Az általunk ültetett növényekre eredési garanciát vállalunk. Esetleges növénycsere esetén a szállítási költség a megrendelőt terheli.

ÁRAK

Áraink a sopronhorpácsi telephelyen értendők és magukban foglalják a csomagolás, felrakodás teljes költségét. Az árjegyzékben szereplő árak nettó árak, az ÁFÁ-t, nem tartalmazzák. Az árak megállapításakor fák esetén a törzskörméret (1 m magasan mért törzskerület cm-ben), cserjék és örökzöldek, tövétől ágas lombhullatók esetén a növények magassága (cm-ben) a mérvadó.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Jelen árjegyzék megjelenésével minden korábbi árjegyzékünk érvényét veszti

Kedvezmény: 1 millió Ft feletti vásárlás esetén 5%

  4 millió Ft feletti vásárlás esetén 10 %

Megrendeléseikkel és kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk.

Tisztelettel:

    Boros Kornél

        Cégvezető

Sopronhorpács, 2023. január 1.